Εταιρική Ταυτότητα

Η EVOIP networks (Σαραντόπουλος Α. Σαράντος - Φανούριος) ιδρύθηκε το έτος 2007 και αποτελεί συνέχεια της δραστηριότητας της εταιρίας KERNEL LTD, που ιδρύθηκε το 2003. Κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της αποτελούν οι υποδομές δικτύων υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιώντας κυρίως open source based λύσεις, χωρίς όμως να απορρίπτονται οι commercial.

Η εταιρία μας στελεχώνεται από μια έμπειρη, δυναμική και πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών όπου καθοδηγείται από την πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη Σαραντόπουλου Σαράντου. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών στο τμήμα MS Computer Science from V.U.B. το 1985 και από το 1989 έως το 2003 είχε αποτελέσει τεχνικός προϊστάμενος σε σειρά αναγνωρισμένων εταιριών (QUEST, BRAINTRUST, COMPUTER STUDIO).

Μόνιμος στόχος αποτελεί η δυνατότητα εύρεσης λύσεων σε εταιρίες μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους κάτω από τον γνώμονα κόστος έναντι κέρδος και η υψηλών προδιαγραφών υπηρεσία με χρήση μέσων σύγχρονων με την τεχνολογία. Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η τεχνογνωσία που υπάρχει στο κεφάλαιο Linux με παροχή λύσεων σε υπηρεσίες όπως mailserver, vpn, cluster, backup, virtualization, file servers, mysql database server.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν ένα τεράστιο κομμάτι των αναγκών μιας σημερινής εταιρίας και με την συμβολή του δικτύου των συνεργατών μας (CUBIT TECH AE, EUROSOFT AEBE, COMPUTER STUDIO AE, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, BARRACUDA SOFTWARE), το σύνολο της μηχανογράφησης σας είναι εγγυημένα ασφαλές, σύγχρονο και άμεσα υποστηρίξιμο.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

login

Go to top